Lint kopen voor bedrijf en particulier

Lint kopen in 84 kleuren

Een populair product bij tal van gelegenheden is lint. Bij “Linten Kopen” verzorgen we al ruim 10 jaar de linten bij diverse festiviteiten en evenementen. Zowel zakelijke klanten, zoals musea, evenementplanners en buurtverenigingen, als particulieren weten ons te vinden. Deze laatste groep gebruikt lint voor het versieren van een bruiloft, het aankleden van een straatfeest en tal van hobby’s.

Wat zijn de voordelen van lint?

  • Lint is een zeer betaalbaar product, met een hoge impact op de uitstraling. Of het nu wordt gebruikt voor een vlaggenlijn, als toevoeging aan een verpakking of als decoratiemateriaal.
  • Door de vele beschikbare kleuren en maten kan vrijwel ieder thema worden ingevuld met een passende kleur. Bij “Linten Kopen” hebben we maar liefst 84 kleuren in ons assortiment.
  • Het op maat maken kan eenvoudig met een simpele schaar, het bevestigen met een knoop.
  • Lint is een duurzaam product, ook buiten kan het jaren hangen zonder problemen.

Welke meerwaarde biedt Linten Kopen?

Uniek aanbod

Lint is verkrijgbaar bij tal van aanbieders, maar het aanbod beperkt zich vaak tot een twintigtal kleuren. Bij “Linten Kopen” hebben wij een samenwerking met een grote Europese importeur, waardoor wij het alleenrecht hebben voor de verkoop in Nederland. Ons aanbod is dus echt uniek!

Maatwerk

Wij hebben geïnvesteerd om in de behoeften van onze klanten te voorzien. Zo snijden wij linten op maat met een professionele snijmachine. Deze zorgt niet alleen voor een verlaging van de arbeidskosten van onze klanten, maar de hot cut snijmethode garandeert ook dat er geen rafels ontstaan. Dit komt de uitstraling en duurzaamheid ten goede.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om linten brandvertragend te impregneren. Dit is vooral belangrijk bij binnenevenementen en vaak verplicht door de brandweer of zaaleigenaar. Na impregnatie voldoet het materiaal aan de NEN EN ISO 6941, wat bijvoorbeeld is getest bij het Van Gogh Museum.

Meer informatie nodig?

Bezoek onze website voor contactgegevens en om ons assortiment te bekijken. Ontdek ook onze lintengroothandel voor bedrijven die lint kopen in grotere hoeveelheden, met aantrekkelijke kortingen vanaf €150.=.

Wij verwelkomen u graag in onze webwinkel!

https://lintenkopen.nl/satijnlint
Scroll naar boven